فهرست مطالب

پژوهش های مدیریت در ایران - سال بیست و پنجم شماره 3 (پیاپی 113، پاییز 1400)

فصلنامه پژوهش های مدیریت در ایران
سال بیست و پنجم شماره 3 (پیاپی 113، پاییز 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/08/06
  • تعداد عناوین: 8
|
  • اسماعیل کلانتری، غلامعلی منتظر*، سید سپهر قاضی نوری صفحات 1-24
    هدف این پژوهش مدل سازی ساختاری ویژگی ها و عوامل اثرگذار بر شبکه سیاستی مشارکتی علم و فناوری در ایران است. داده های پژوهش در دو مرحله کیفی و کمی گردآوری شده است. در مرحله کیفی با 20 نفر از خبرگان مصاحبه اکتشافی و نیمه ساختاریافته انجام و در مرحله کمی 100 پرسشنامه بین خبرگان توزیع و گردآوری شده است. همچنین برای تحلیل داده ها از مدل سازی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزیی استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که شبکه سیاستی مشارکتی علم و فناوری در ایران دارای 17 ویژگی در چهار بعد است که به ترتیب اهمیت عبارتند از: بازیگران، قواعد رفتاری بازیگران، روابط بین بازیگران و ساختار شبکه. همچنین هشت عامل در سه بعد بر این شبکه اثرگذار است که به ترتیب اهمیت عبارتند از: عوامل ویژه سیاست علم و فناوری، عوامل ملی و عوامل بین المللی. مهم ترین توصیه سیاستی این پژوهش، ملاحظه این عوامل توسط دولت به عنوان بسترساز شکل گیری شبکه؛ و سایر سیاست گذاران علم و فناوری به عنوان بازیگران اصلی شبکه است.
    کلیدواژگان: سیاست علم و فناوری، شبکه های سیاستی مشارکتی، تحلیل ساختاری، ایران، حداقل مربعات جزئی (PLS)
  • سماء بانی فاضل، محمدعلی بابایی زکلیکی*، معصومه حسین زاده شهری صفحات 26-49
    سازمان ها درمحیط تجاری پویا ، از زنجیره تامین چابک به عنوان استراتژی کلیدی برای مقابله با بی ثباتی ها استفاده می کنند.  هدف این پژوهش مرور نظام مند ادبیات زنجیره تامین چابک با روش فراترکیب جهت ارایه مدلی جامع در این حوزه می باشد. در این تحقیق روش فراترکیب با شیوه هفت مرحله ای سندلوسکی و بارسو (2006) انجام شده است. بدین منظور پس از طی گام های این روش و تجزیه و تحلیل مقالات در نهایت 41 مقاله مورد بررسی قرار گرفته و167 کد استخراج شده است. پس از دسته بندی کدها، سه دسته ابعاد چابکی، عوامل موثر بر چابکی و پیامدهای چابکی که بر زنجیره تامین چابک تاثیر گذاشته و از آن تاثیر می گیرند؛ برای ارایه الگو معرفی شده اند که در نهایت یک مفهوم کلی مزیت رقابتی برای پیامدهای چابکی، شش مفهوم کلی حساسیت به بازار، یکپارچگی اطلاعات/تکنولوژی، انعطاف، یکپارچگی، شراکت استراتژیک و رهبری برای ابعاد چابکی و پنج مفهوم کلی اقتصاد، بازار و رقابت، محیط، اجتماع و تکنولوژی برای عوامل موثر بر چابکی شناسایی شده اند.
    کلیدواژگان: زنجیره تامین چابک، فرا ترکیب، ابعاد چابکی، عوامل موثر بر چابکی، پیامدهای چابکی
  • سید حسین جلالی*، حسین رحمان سرشت صفحات 51-75
    بسیاری از شراکت های راهبردی فرامرزی به علت انتخاب ها و تصمیم های ضعیف در زمینه حاکمیت شرکتی با شکست مواجه می شوند. از آنجایی که امروزه شکل گیری شراکت های راهبردی فرامرزی یکی از استراتژی های کارآمد برای رقابت پذیری بنگاه ها و محصولات ایرانی در بازارهای بین المللی است، تشریح زیربناها و الزامات طراحی نظام حاکمیتی نقش بسیار مهمی در ارتقای توان عملیاتی شراکت های راهبردی شرکت های ایرانی با شرکای خارجی دارد. به همین منظور پژوهش حاضر با رویکرد اکتشافی و بهره گیری از نظریه داده بنیاد درصدد ارایه مدلی برای حاکمیت شرکتی در شراکت های راهبردی فرامرزی است. داده های موردنیاز از خلال نمونه گیری نظری و هدف مند از 11 شراکت راهبردی میان شرکای ایرانی و غیرایرانی گردآوری شده است. مدل نهایی پژوهش دربرگیرنده برهم کنش اقتضایات بین المللی، شرایط شکل گیری شراکت راهبردی، سازماندهی شراکت و انتظارات ذی نفعان است که بر نظام حاکمیت شرکتی تاثیر می گذارند و تصمیم گیری بهینه در این زمینه، پایداری شراکت های راهبردی را بهبود می دهد.
    کلیدواژگان: شراکت راهبردی فرامرزی، حاکمیت شرکتی، طراحی سازمان
  • رضا شفیعی، کامبیز حیدرزاده*، وجه الله قربانی زاده، فرهاد غفاری صفحات 77-113
    تجربه اجتماعی به عنوان موضوعی بین رشته ای در حوزه علوم اقتصادی و اجتماعی دارای کارکردی ارزشمند در ارزیابی عملکرد کسب و کار ها در تعامل با مشتریان محسوب می شود. در بخش فروش فروشگاهی تجربه اجتماعی مشتریان به عنوان عاملی مهم در کسب مزیت رقابتی مورد توجه محققان بازاریابی قرار گرفته است. پژوهش به بررسی نقش سطوح مختلف تراکم مشتریان (با تمرکز بر خلوتی) بر تجربیات اجتماعی ایجاد شده در ذهن مشتریان در فروش فروشگاهی در مراکزخرید و مال های چند منظوره می پردازد. این پژوهش با استفاده از رویکرد کیفی پدیدارشناسی به بررسی تجربه زیسته مشارکت کنندگان حرفه ای در مراجعه به مراکزخرید و مال ها پرداخته است. آزمودنی ها از مراجعین  به فروشگاه های واقع در مراکزخرید و با کمک روش گلوله برفی انتخاب شدند. داده ها با استفاده از 15 مصاحبه عمقی و نیمه ساختاریافته جمع آوری شده و تا رسیدن به اشباع داده ، مصاحبه ها ادامه یافت. تجزیه وتحلیل داده ها، با استفاده از روش تحلیل محتوا در سه سطح کدگذاری باز، استخراج زیرمضمون ها و نهایتا به دست آوردن مضامین اصلی  پژوهش و با کمک نرم افزار اطلس انجام شد. در مرحله ی تحلیل داده ها از طریق فرایند مقایسه مستمر داده ها مفاهیم و مقوله ها (مضامین فرعی) و مضامین اصلی استخراج شد. در پایان، نتیجه پژوهش شامل 21 زیر مضمون به همراه جنبه های مثبت و منفی آن ها گردید. کلیه زیر مضمون ها در 8 مضمون اصلی (مقاصد شهری چندمنظوره، تعامل رفتاری با فروشندگان، ارتباطات اجتماعی، رویکردهای شخصیتی، سطوح همسانی مشتریان، اعتبار سنجی برند، تاثیرات اجتماعی تراکم (بالا)، تجربه اجتماعی از تراکم پایین) طبقه بندی شدند.
    کلیدواژگان: تجربه مشتری، جو اجتماعی، تعاملات اجتماعی، تراکم(خلوتی و شلوغی)مشتریان، همسانی، خرده فروشی
  • حسین رحیمی کلور، عادله دهقانی قهنویه* صفحات 115-134
    هدف این مقاله، تبیین اثر کیفیت ارتباطات و ادراک از برند اخلاقی در شرایط کرونایی در رابطه با نشانه های حسی و نیت هم آفرینی ارزش با در نظر گرفتن نقش تعدیلگر گرایش به ارزش نوع دوستانه است. پژوهش حاضر از نظر شیوه گردآوری اطلاعات، توصیفی پیمایشی است. جامعه، مصرف کنندگان الکترونیکی است که با استفاده از فرمول کوکران، 175 نفری انتخاب شد. از پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد. روایی محتوا و روایی سازه سنجش و بررسی شده و پایایی از طریق محاسبه ضرایب بارهای عاملی آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی بدست آمده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از مدل سازی معادلات ساختاری عامل تاییدی و از نرم افزار Spss25 و Smart Pls2.0 استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که حس دیداری، حس شنیداری و حس لمسی بر ادراک مصرف کننده از برند اخلاقی تاثیر دارند و ادراک مصرف کننده از برند اخلاقی بر اعتماد، رضایت و تعهد تاثیری مثبت و معنادار دارد. اعتماد، رضایت و تعهد بر نیت هم آفرینی ارزش تاثیری مثبت و معنادار دارد. گرایش به ارزش نوع دوستانه قادر است اثرگذاری حس دیداری بر ادراک مصرف کننده از برند اخلاقی و اثرگذاری حس شنیداری بر ادراک مصرف کننده از برند اخلاقی را تعدیل کند.
    کلیدواژگان: ادراک مصرف کننده از برند اخلاقی، کیفیت ارتباطات، نشانه های حسی، نیت هم آفرینی ارزش، ارزش نوع دوستانه
  • سلمان سلمان عیوضی نژاد، سید محمود حسینی*، بهمن حاجی پور، علی عبدالهی صفحات 136-168

    با توجه به اهمیت بالای شرکت های چند کسب وکاره ناهمگون در اقتصاد کشورهای درحال توسعه منطق های شکل گیری آن ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. پژوهش حاضر به دنبال شناسایی منطق های شکل گیری و شاخص های تشکیل دهنده هر یک از منطق در فضای شرکت های دولتی و خصوصی است. جامعه آماری پژوهش مدیران ارشد شرکت های چندکسب وکاره ناهمگون در فضای شرکت های دولتی و خصوصی بودند که بر اساس روش نمونه گیری قضاوتی و هدفمند تعداد 11 نفر با استفاده از مصاحبه نیمه ساختاریافته مورد بررسی قرار گرفتند. روش پژوهش حاضر مبتنی بر نظریه بنیاد چندگانه بوده است . در بخش اول از طریق ادبیات نظری و مرور نظام مند تعداد 28 مضمون در سه دسته زمینه ای، ساختاری و رفتاری شناسایی شد و در بخش دوم هم بر مبنای ادبیات پژوهش وارد فضای مصاحبه گردید و تعداد 4 مضمون به مضامین قبلی اضافه شد که عبارت اند از تحریم های سیاسی، دانش مدیران، مبادله کسب وکارها با بدهی معوقه، وجود کسب وکارهای پوششی، تقدم وجود کسب وکارها بر شکل گیری آن ها. نتایج نشان داد که منطق غالب برای شکل گیری شرکت های دولتی منطق اجبار بوده و برای شرکت های خصوصی هم سه منطق هم افزایی، کسب وکار و تفکر مدیران شناسایی شد. در بین عوامل تشکیل دهنده هر یک از منطق ها بر اساس فراوانی مصاحبه ها برای منطق اجبار عوامل ساختاری، برای منطق هم افزایی عوامل ساختاری، برای منطق کسب وکار، عوامل زمینه ای و نهایتا برای منطق تفکر مدیران عوامل رفتاری به عنوان عوامل اصلی انتخاب شدند.

    کلیدواژگان: شرکت های چندکسب وکاره ناهمگون، منطق شکل گیری، عوامل زمینه ای، عوامل ساختاری، عوامل رفتاری
  • زینب میرزایی، شهناز نایب زاده*، سید حسن حاتمی نسب صفحات 170-191
    بازاریابی اجتماعی بر پایه تامین نیازها و خواسته های مشتریان در کوتاه مدت به نحوی شایسته تر از رقبا؛ تامین منافع بلند مدت بازار هدف و نیز ارتقای رفاه و تندرستی جامعه بنا شده است. هدف از پژوهش حاضر شناسایی و بومی سازی شاخص ها و مولفه های بازاریابی اجتماعی در راستای تحقق اهداف سازمان امور مالیاتی کشور است. روش این پژوهش ازنظر هدف کاربردی_توسعه ای و از نظر شیوه اجرا توصیفی است. استراتژی پژوهش در مرحله اول تحلیل محتوای کیفی و درمرحله دوم نگاشت مفهومی بود. در تحلیل محتوای کیفی مستندات علمی مرتبط با موضوع تحقیق به روش هدفمند انتخاب و مولفه ها و شاخص ها شناسایی گردید. نتایج حاصل از گام اول از طریق مصاحبه با 11 نفر از خبرگان سازمان امور مالیاتی کشور بومی سازی شد و نتایج پژوهش نشان داد به منظور تغییر نگرش مودیان مالیاتی و به تبع آن تحریک رفتار پرداخت مالیات، مولفه های تناسب قوانین، توسعه فرهنگ مالیاتی و مشارکت سازمان ها اهمیت بیشتری داشته و مولفه هایی همچون شناسایی و ادراک نیاز مودیان، ،تدوین استراتژی های مالیاتی، سیاستگذاری شایسته و شفاف سازی خدمات الکترونیک در رده های بعدی قرار می گیرند. نتایج پژوهش حاضر که رویکرد نوین بازاریابی اجتماعی را به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و اصلاح نگرش مودیان مالیاتی مبنا قرار داده می تواند مبنای مناسبی برای تصمیم گیرندگان این نهاد دولتی فراهم ساخته و زمینه ساز رشد اجتماعی از طریق وصول داوطلبانه مالیات گردد.
    کلیدواژگان: بازاریابی اجتماعی، مالیات، سازمان امور مالیاتی کشور، نگاشت مفهومی
  • آزاده امید، عادل آذر*، محمود دهقان نیری، عباس مقبل باعرض صفحات 193-216
    از آنجا که منابع در هر منطقه جغرافیایی محدود است، رویکرد منطقی آن است که این منابع صرف کسب و کارهای کارا شود. طی سال های اخیر، کلان شهر تهران به دلیل شرایط جوی و موقعیت جغرافیایی در شرایط بحرانی زیست محیطی قرار دارد؛ بنابراین، سنجش کارایی زیست محیطی صنایع فعال در این شهر در کنار ارزیابی کارایی عملیاتی حایز اهمیت است. برای مقایسه عملکرد صنایع و سنجش کارایی کل متشکل از کارایی عملیاتی و کارایی زیست محیطی می توان از تکنیک تحلیل پوششی داده ای شبکه ای استفاده نمود. پیدایش تکنیک تحلیل پوششی داده ای شبکه ای برای سنجش همزمان کارایی چندین زیرفرآیند به عنوان پیشرفتی در مدل استاندارد تحلیل پوششی داده ها به حساب می آید که در پی یافتن همزمان کارایی کل و کارایی زیرفرآیندها طی یک مدل ریاضی چندهدفه است. مدل ارایه شده در این پژوهش با حداقل سازی فاصله از کارایی مستقل، سعی در بهینه سازی مدل چندهدفه با استفاده از رویکردی خطی دارد. بطوری که مقایسه نتایج عددی نشانگر برتری این مدل نسبت به مدل های موجود در ادبیات در دستیابی به مجموعه جواب پارتو است.
    کلیدواژگان: تحلیل پوششی داده ای شبکه ای، کارایی زیست محیطی، بهینه سازی چندهدفه، صنایع تولیدی تهران
|
  • Esmaeel Kalantari, Gholamali Montazer *, Sepehr Ghazinoory Pages 1-24
    The aim of this research is structural modeling the properties and factors affecting the science and technology collaborative policy network in Iran. The research data were collected in both qualitative and quantitative stages. In the qualitative phase, exploratory and semi-structured interviews were conducted with 20 experts, and in the quantitative phase, 100 questionnaires were distributed among the experts. Structural equation modeling using partial least squares (PLS) method has also been used to analyze the data. The results of the research show that the Science and Technology Collaborative Policy Network in Iran has 17 features in four dimensions, in order of importance: actors, codes of conduct, relationships between actors and network structure. There are also eight factors affecting the network in three dimensions, in order of importance: specific science and technology policy factors, national factors, and international factors. The most important policy recommendation of this study is attention to these factors by two groups of audiences: the government and the S&T policymakers.
    Keywords: Science, Technology Policy (STP), Collaborative Policy Networks, Structural Analysis, Iran, Partial Least Squares (PLS)
  • Sama Banifazel, Mohammad Ali Babaei Zakliki *, Masoumeh Hosseinzadeh Shahri Pages 26-49
    Organizations in dynamic commercial environments, use agile supply chain as the key strategy for confronting market instability. The purpose of the present research is to have a systematic review of Agile Supply Chain literature using meta-synthesis method in order to provide an overall model in this field. Meta-synthesis technique is implemented in this study utilizing the seven-step method of Sandelowski and Barroso (2006). After taking the respective steps of this method and upon analyzing various articles, 41 articles are finally inspected and 167 codes are derived. Eventually after categorizing the codes, three groups including agility consequences, agility enablers and agility drivers, which affect and are affected by agile supply chain, have been introduced to presenting a pattern. Finally, a general concept of competitive advantage for agility consequences, six concepts of market sensitivity, information/technology integration, flexibility, integration, strategic partnership and leadership for agility enablers and five general concepts of economic, market & competition, environment, social and technology for agility drivers have been identified.
    Keywords: Agile supply chain (ASC), Meta Synthesis, Agility Consequences, Agility Enablers, Agility Drivers
  • Seyed Hossein Jalali *, Hossein Rahmanseresht Pages 51-75
    Most of international strategic alliances are failed due to weak choices and decisions about corporate governance. Todays, as alliance formation is an effective strategy for the competitiveness of Iranian firms and products in international markets; the explanation of foundations and requirements of governance system has a very important role on improvement of operational potency of Iranian alliances with foreign partners. Current research using grounded theory with explorative approach is aimed to present a model for corporate governance in international strategic alliances. The required data were collected from 11 strategic alliances between Iranian and non-Iranian partners. The research model includes interactions between international requirements, conditions of strategic alliance formation, partnership design and expectations of stakeholders which affect corporate governance of international strategic alliances, and optimum decisions in this matters, improved durability and endurance of strategic alliances.
    Keywords: International Strategic Alliances, Corporate governance, Organization Design
  • Reza Shafiee, Reza Heidarzadeh Hanzaee *, Vajhollah Ghorbanizadeh, Farhad Gaffari Pages 77-113
    Social experience as an interdisciplinary subject in the field of economic and social sciences has a valuable function in evaluating the performance of businesses in interaction with customers. In the store sales department, customerschr(chr('39')39chr('39')) social experience has been considered by marketing researchers as an important factor in gaining a competitive advantage. This study investigates the role of different levels of customer density (focusing on Low density) on the social experiences of customers in shopping centers and malls trip. This study uses a qualitative phenomenological approach to examine the lived experience of professional participants in referring to shopping centers and malls. Participants were selected from professional clients to stores located in shopping centers using the snowball method. Data were collected using 15 in-depth and semi-structured interviews and continued until the data were saturated. Data analysis was performed using the content analysis method in three levels of open coding, subtopics extraction and finally obtaining the main themes of the research with the help of Atlas software. At the data analysis level, concepts and categories (sub-themes) and main themes were extracted through the process of continuous data comparison. Result of the research included 21 sub-themes along with their positive and negative aspects. All sub-themes were classified into 8 main themes (multi-purpose urban destinations, behavioral interaction with sellers, social communication, personality approaches, and customer similarity levels, brand trustworthiness, social influence of high density, and customer social experience of low density).
    Keywords: Customer Experience, Social Atmosphere, Social Interaction, low, High Density of Customer, Similarity, Retailing
  • Hossein Rahimi Celver, Adeleh Dehghani Ghahnavieh * Pages 115-134
    The purpose of this article is to explain the effect of communication quality and perception of ethical brand in Coronavirus conditions in relation to sensory cues and the intention to create value by considering the moderating role of altruistic tendency to value. The present study is a descriptive survey in terms of data collection method. The community is an electronic consumer, selected using the Cochranchr(chr('39')39chr('39'))s formula of 175 people. A questionnaire was used to collect information. Content validity and construct validity were assessed and reliability was obtained by calculating Cronbachchr(chr('39')39chr('39'))s alpha factor load coefficients and combined reliability. Confirmatory structural equation modeling and Spss25 and Smart Pls2.0 software were used to analyze the data. The results show that visual, auditory and tactile senses have a positive effect on consumer perception of ethical brand and consumer perception of ethics brand has a positive and significant effect on trust, satisfaction, commitment. Trust, satisfaction and commitment have a positive and significant effect on the intention to co-create value. An altruistic value tendency can moderate the effect of visual sense on consumer perception of ethical brand and the effect of auditory sense on consumer perception of ethical brand.
    Keywords: Consumer perception of ethical brand, communication quality, sensory cues, Value co-creation intentions, altruistic value
  • Salman Eivazinezhad, Seyyed Mahmoud Hosseini *, Bahman Hajipour, Ali Abdollahi Pages 136-168
    Objective

    Concerning the high importance of multi-business and heterogeneous corporations in developing countries, their formation regions are vital. The present study aims to identify formation logic and the characteristics of each logic in state-owned and private Corporations.

    Methodology

    The statistical population of the study was the senior managers of the heterogeneous multi-business corporations in state-owned and private corporations. Based on the method of judgmental and purposeful sampling, 11 experts have interviewed using the semi-structured method. The methodology of the present study is multi-grounded theory.

    Results

    In the first part, through theoretical literature and systematic review, 28 themes were identified in three categories: contextual, structural, and behavioral. In the second part, based on the research literature, they entered the interview and added 5 themes to the previous themes. These include political sanctions, knowledge of managers, exchange of businesses with arrears, the existence of cover-businesses, the priority of businesses over their formation.

    Conclusion

    The results showed that the dominant logic for the formation of state-owned companies was the logic of coercion and for private companies, three logics of synergy, business, and managersthinking were identified. Among the constituent factors of each logic based on the frequency of interviews for the logic of coercion of structural factors, for the synergistic logic of structural factors, for business logic, underlying factors, and finally for the logic of the thought of managers of behavioral factors as the main factors were selected.

    Keywords: heterogeneous Multi-business Corporation, Formation logic, contextual factors, Structural factors, Behavioral factors
  • Zeynab Mirzaei, Shahnaz Nayebzadeh *, Seyyed Hassan Hataminasab Pages 170-191
    Social marketing is based on meeting the needs and wants of customers in the short term in a worthier way than competitors. The long-term benefits of the target market as well as the promotion of the welfare and health of the community. The purpose of this study is to identify and localize indicators and components of social marketing in order to achieve the goals of the Tax Administration. The method of this research is applied-developmental in terms of purpose and descriptive in terms of implementation method. The research strategy in the first stage was qualitative content analysis and in the second stage was conceptual mapping. In the qualitative content analysis, scientific documents related to the research topic were purposefully selected and components and indicators were identified. The results of the first step were localized through interviews with 11 experts of the tax administration. The results showed that in order to change the attitude of taxpayers and consequently stimulate tax payment behavior, components of law compliance, development of tax culture and participation of organizations are more important and components such as identifying and understanding the needs of taxpayers, formulating tax strategies, proper policy and transparency of e-services fall into the next categories. The results of the present study, which is based on social marketing in order to prevent tax evasion and improve the attitude of taxpayers, can provide a good basis for decision makers in this government institution and pave the way for social growth through voluntary tax collection.
    Keywords: Social marketing, taxes, Iranian National Tax Administration (INTA), conceptual mapping
  • Azadeh Omid, Adel Azar *, Mahmoud Dehghan Nayeri, Abbas Moghbel Pages 193-216
    Since the resources are limited in each industrial region, it is logical to allocate resources to the most efficient industries. Recently, based on the environmental conditions and geographical position of Tehran, the capital of Iran, this city is in critical environmental situation. Therefore, assessing both environmental and industrial efficiency of Tehran’s production industries is essential. In this regard, network Data Envelopment Analysis is used in order to compare total efficiency of the industries including environmental and operational efficiencies. Network Data Envelopment Analysis is a developed form of standard DEA and looks inside the black-box in order to assess the partial efficiency in addition to the total efficiency which will results to a multi-objective problem. The contribution of this research is introducing a technique for assessing the efficiency of a network structure by means of the developed form of network DEA technique which minimizes the distance from the individuals’ independent efficiency with a linear optimization approach. Results show the advantages of the proposed model.
    Keywords: Network Data Envelopment Analysis, Environmental efficiency, multi-objective optimization, Tehran’s production industries